Cara Membeli

Untuk pembelian ebook "Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan"ini,sila ikuti langkah-langkah mudah berikut.

*Nota: Untuk online banking, walaupun kami menggunakan Maybank dan Bank Simpanan Nasional Berhad,anda masih boleh lakukan bayaran menggunakan perkhidmatan online banking lain seperti CIMB Clicks, Public bank, HSBC, RHB dan sebagainya terus ke akaun Maybank atau Bank Simpanan Nasional Berhad  kami.

LANGKAH 1: Depositkan wang mengikut harga yang ditetapkan dalam salah satu akaun berikut mengunakan perbankan internet / deposit bank / ATM deposit / ATM Transfer.Kami akan memproses tempahan anda dalam masa 24 jam.Jika anda membuat bayaran lebih daripada harga yang ditetapkan ,kami akan refund baki tersebut dengan cara transfer ke akaun Maybank anda.
Email : Sila masukkan emel ini (nurbalqisqahira@gmail.com)  untuk rujukan jika membuat pembayaran secara perbankan online.


LANGKAH 2: Sila isikan maklumat penting berikut dengan lengkap dan sila masukkan bukti pembayaran anda pada borang di bawah untuk mempercepatkan proses pembelian.Masukkan tajuk ebook "Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan".

Penting:Wajib masukkan email anda untuk tempahan ebook!


Nama
Email
No.Telefon
Nama Produk Yang Dibeli
Cara Bayaran Online Banking
Interbank Transfer
Bank In(Mesin ATM)
Kaedah Bayaran
Pengesahan/Bukti Transaksi Pembayaran
Tarikh & Masa
Alamat
Nota Tambahan(Jika ada)

Get your own free form like this one.


Langkah 3 : Selepas membuat pembayaran dan mengisi borang di atas,sila SMS ke 
 010-7790237 dengan tajuk seperti berikut :


''Pembayaran sebanyak RM{harga produk} untuk produk{nama produk} telah dibuat,-{Nama Anda} 


AMARANJangan SPAM atau SALAH GUNA borang tempahan ini atau jangan membuat PESANAN PALSU. Perbuatan anda merupakan JENAYAH SIBER. Anda boleh didakwa di bawah Akta Jenayah Komputer 1997 dan Akta Komunikasi & Multimedia 1998. Setiap pergerakan dan aktiviti anda direkodkan.

LANGKAH 4: Kemudian, kami akan menyemak borang pengesahan pembayaran anda dan kami akan membuat penghantaran setelah proses semakan berjaya dilakukan dalam tempoh 24 jam dari tempahan diterima. Jika terdapat sebarang masalah atau urusan pertanyaan, boleh hubungi kami melalui emel nurbalqisqahira@gmail.com atau hotline kami :010-7790237

Nota tambahan: Tempahan ebook ini,kami akan membuat penghantaran sebaik sahaja proses semakan berjaya dilakukan dalam tempoh 24 jam.

No comments:

Post a Comment